Menu kaart onze menukaart

Lezing ‘Liever de Liefde!’ door Jeroen de Jong en Wendy van Dam

Op weg naar (nog) meer plezier, verbinding en liefde in de relatie met je partner

Jeroen en Wendy zijn 26 jaar samen. En zoals ze zelf zeggen: ‘ieder jaar wordt het leuker.’ Het geheim? Het besef dat je het geluk niet bij elkaar vindt, maar dat je het geluk juist mét elkaar vindt. En dat is een groot verschil.

In deze lezing geven Jeroen en Wendy inzicht in hoe je de liefde in je relatie blijvend kunt laten stromen. Want als er iets duidelijk is geworden in hun eigen relatie en in de trainingen die ze geven: om echt te kunnen bloeien vraagt de liefde toewijding en aandacht.

Maar dat betekent niet dat je hard hoeft te werken aan je relatie of eindeloos zware en lange gesprekken hoeft te voeren. Meer plezier, betere verbinding en stromende liefde krijg je vooral door een aantal dingen in je relatie anders te gaan doen.

Hoe kom je erachter hoe je relatie er nu uit ziet en in hoeverre dat verschilt van hoe je het graag zou willen? Iedere relatie kan mooier, beter en leuker. En dat begint bij eerlijk zijn over je huidige situatie. Je krijgt inzicht in de verwarring en miscommunicatie die er vaak optreedt tussen mannen en vrouwen. We staan stil bij hoe je in een relatie stevig op je eigen benen staat en hoe je vanuit die autonomie de verbinding met je partner maakt. Dat is dé basis voor een goede relatie.

En je krijgt een aantal praktische manieren mee waarmee je zelf de eerste stappen kunt zetten richting een relatie waar je trots op bent. Jeroen en Wendy passen ze zelf ook keer op keer toe in hun trainingen en hun eigen relatie.

En wie weet is er zelfs nog tijd voor het Liever de Liefde!-spelletje