Menu kaart onze menukaart

Partners

Blommers coffee

Blommers Coffee is een micro koffiebrander uit Nijmegen. In 2013 richtten Berend en Robert de branderij op met een passie voor specialty coffee. Met behulp van vernieuwende technieken benaderen zij het branden van koffie op een manier waarbij wordt gestreefd naar precisie, vakmanschap en duurzaamheid. Zij blijven op zoek naar de beste kwaliteit koffiebonen en doen dit door onderscheidend te zijn in hun keuze van de groene koffie. De boon moet voor de gebroeders Blommers in zijn meest volledige potentie zijn ontwikkeld zodat de koffiesmaak het meest tot zijn recht komt in het proces van het branden. Met veel enthousiasme en succes maakt Blommers Coffee de lekkerste koffie van Nederland.

blommerscoffeeroasters.eu

Bakkerscafe Brood op de plank

Bakkerscafé Brood op de plank laat zien en draagt uit dat een kwalitatief hoogstaand product professioneel en goed is te realiseren in een succesvol bedrijf dat wordt gerund door een grote verscheidenheid aan mensen met (nog) grote afstand tot de samenleving en/of arbeidsmarkt. In deze omgeving biedt Brood op de plank trajecten op het gebied van welzijn én op het gebied van werk.

bakkerscafe.nl

Tatof

Ben je op zoek naar een webdesigner, grafische ontwerper of programmeur die nét dat beetje extra levert? Iemand die direct communiceert, oog heeft voor jouw wensen en bovendien rekening houdt met je budget?

Tatof Online Solutions is dan de oplossing die je zoekt! Creatief, eigenzinnig en compleet, dat zijn de belangrijkste elementen als het gaat om het ontwerp van websites, drukwerk en al onze andere diensten. Bij ons krijg je standaard het totaalpakket: webdesign, hosting, SEO, coding én drukwerk.

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen?
www.tatof.nl

Nijmegen stad van Compassie

OPEN voelt zich verbonden met haar directe omgeveing, mede hierom zijn wij aangesloten bij Nijmegen Stad van Compassie

Vele steden, wereldwijd, verklaarden zich al compassionate city.

Zij sloten zich aan bij het Handvest voor Compassie.
Centraal daarin staat “Behandel de ander zoals je zelf behandeld zou willen worden”.

Nijmegen stad van Compassie is een initiatief waarin organisaties, burgerinitiatieven, ondernemers en individuen aan het gezamenlijk doel meer compassie in de Nijmeegse samenleving brengen willen  werken door:

  • met elkaar kennis te maken
  • ideeën en ervaringen uit te wisselen
  • gezamenlijk activiteiten te organiseren voor Nijmeegse burgers

Inmiddels zijn meer dan  50 organisaties, burgerinitiatieven, ondernemers en individuen aangesloten

www.nijmegenstadvancompassie.nl
[email protected]